Kniha návštěv

Datum 30.05.2022

Vložil DAROVÁNÍ HOTOVOST NABÍDKA BOHATSTVÍ 555 000 EUR. Zde je můj e-mail: ponchardmartinemireille@gmail.com Ahoj!! Jmenuji se Martine Mireille Ponchard, jsem francouzské národnosti, na svém bankovním účtu mám 555 000 eur, které chci nabídnout čestnému, skrom

Titulek DAROVÁNÍ HOTOVOST NABÍDKA BOHATSTVÍ 555 000 EUR. Zde je můj e-mail: ponchardmartinemireille@gmail.com Ahoj!! Jmenuji se Martine Mireille Ponchard, jsem francouzské národnosti, na svém bankovním účtu mám 555 000 eur, které chci nabídnout čestnému, skrom

DAROVÁNÍ HOTOVOST NABÍDKA BOHATSTVÍ 555 000 EUR.

Zde je můj e-mail: ponchardmartinemireille@gmail.com

Ahoj!! Jmenuji se Martine Mireille Ponchard, jsem francouzské národnosti, na svém bankovním účtu mám 555 000 eur, které chci nabídnout čestnému, skromnému, diskrétnímu a vážnému člověku, který bude umět s těmito penězi dobře hospodařit a pomáhat jim vydělávat peníze. chudé děti. , invalidní, sirotek a chudý, protože trpím smrtelnou nemocí (rakovina plic) a mé dny jsou sečteny. Nemohl jsem v klidu zemřít s tímto množstvím peněz na svém bankovním účtu, protože jsem věděl, že chudí lidé umírají a trpí každý den pro nedostatek peněz. Pokud máte o můj dárek zájem, kontaktujte mě na e-mail.

Díky moc.

Zpět na diskuzi