Kniha návštěv

Datum 21.11.2022

Vložil Manfred Saal

Titulek Don

Dobrý deň, volám sa manfred saal, som ukrajinský obchodník, ktorý zarobil svoje bohatstvo

v krajine a konkrétnejšie v obchode a nehnuteľnostiach. Ale dnes je

KAO, pretože všetok môj majetok sa stal dymom. Okrem toho vám nemusím hovoriť

nepriateľstvo a katastrofálne, neľudské veci, ktoré dnes denne zažívame

v rukách ruských vojsk, keďže je to titulná stránka všetkých novín na svete.

Takže, našťastie pre mňa, že som musel previesť pred nepriateľskými akciami, veľmi

významnú sumu 59 000 000 EUR na účet otvorený v Juhoafrickej republike na opätovné spustenie mojich aktivít

po tejto nočnej more. Ale bohužiaľ, moje zámery sa už nebudú môcť uskutočniť, pretože moje

dom zasiahla jedna z ruských rakiet a spôsobila smrť mojej manželky a mojej najstaršej dcéry.

Ja som prišiel o obe nohy, moja najmladšia má 7 rokov. Takže už nebude mať ľahkú mobilitu

vykonávam svoju činnosť, chcem vám tieto prostriedky zveriť, aby ste ich mohli investovať

v projektoch ako priemysel, nehnuteľnosti, hotely a reštaurácie, či iné

projekty ešte lákavejšie ako tie, ktoré sú uvedené.

Z tohto dôvodu by som chcel, aby ste pre vás zdôraznili, že som pripravený poskytnúť vám 20%

z celkovej sumy za poskytnutú službu, aby ste sa dostali do ideálnych podmienok pre

každú investíciu.

Aj za bezchybný a diskrétny úspech tejto transakcie bankár aj môj

právnik zodpovedný za tento prípad zaviedol stratégiu, ktorá by nám to umožnila

tento súbor, kým nebudete mať k dispozícii prostriedky s úplným pokojom. Takže ja teba

Bližšie informácie o tejto stratégii vám poskytnem, keď vrátite svoj e-mail. E-mail od môjho právnika
boychenkoyegor@gmail.com
Ďakujem za pochopenie a som Vám k dispozícii pre ďalšie informácie.

dodatočný.

Zpět na diskuzi