Jak vás i nás chráníme

31.05.2020 07:27
1. Dezinfekce každého místa probíhá poté, co ho hosté opustí.  Díky tomu má dezinfekce čas zaschnout a ideálně působit.  Používáme speciální dezinfekci na povrchy obohacenou esencialnimi vonnými oleji.  
 
2. Aby vsechna sezení byla co nejlépe dezinfikovatelná, museli jsme se některých věcí vzdát.  Takže ze všech sezení dočasně zmizely polštářky.  Budeme proto rádi, když si na pohodový večer u nás donesete polštářek vlastní.  
  Ale nechtěli jsme se vzdát všeho, takže jsme zachovali oblíbená sezení na kobercích a pouze jsme je potáhli fólií. Stejně tak jsou upravená i velká polstrovaná křesla.  Trochu jsme se toho báli, ale výsledek je stále měkký a pohodlný :-).  Opět platí, že vlastní polštář či deka jsou výhodou.  
 
3. Dezinfekce na ruce je k dispozici u vstupu, na každé toaletě a na vyžádání u obsluhy.  Prosím, nepodceňuje situaci a vždy si ruce po příchodu vydezinfikujte.  
 
4. Vodní dýmky jsou k dispozici v omezeném počtu kvůli náročnějšímu procesu jejich čištění.  Pokud máte možnost přinést si vlastní šlauch, určitě budeme rádi.  
 
5. Roušky nosí personál a vás poprosíme, abyste si je např. při placení také nasazovali.  U stolků je mít nemusíte.  
 
6. Když to počasí alespoň trochu dovolí větráme častěji.  Měnit vzduch je důležité, někteří odborníci to dokonce vidí jako zásadní opatření.  
Zpět