Říjnové Odhalení příčin ducha nemoci tentokrát s hostem

05.11.2023 14:00

Odhalení ducha příčin ne-moci a základ šamanské meditace s hostem Ing. Petrem Chmelíkem

 

 

  "Máš pocit, že se v životě ztrácíš a potřebuješ pochopit, proč se dějí určité věci?"

 

  Je to hluboce přínosný a převratný proces Mindfulness, který tě provádí skrze kruh sdílení, karty, energie reiki, zvučení, šamanské meditace 1. část, konstelování, pískování mandal. Tento unikátní přístup nám umožňuje proniknout do podvědomí a odkrýt skryté příčiny, které mohou vést k aktuálním zdravotním problémům nebo psychickým blokádám. A jejich odstranění.

 

  Hostem bude Ing. Petr Chmelík, učitel Mistr Reiki

  Představte si, jaké by to bylo získat přesvědčivé odpovědi na své otázky, proniknout do hloubky svého bytí, objevit skryté talenty a schopnosti, překonat strachy a omezení, dosáhnout svého plného potenciálu a žít život na plno.

 

  *Ne-moci je negativní postoj k sobě samému. Strach, smutek, vztek, tlak a další silné emoce, které vytváří tunelové vidění a zatmění mysli. A následně neschopnost řešit situaci jak bychom chtěli. Výsledkem tady a teď pro nás jsou nefunkční vztahy, upadání do nemoci a bolesti... Přeladěním na pocit moci-mohu a změnou přístupu v sobě a k sobě, nalezení opačných polarit ve své mysli, se vrátím k sobě a vyléčím. Od sebe potom zákonitě léčím i okolí.

 

  Co vyzařuji, to přitahuji a ovlivňuji. Stejně jako fyzika říká, jsme složeni z částic, vše je složeno z částic a každá částice se vzájemně ovlivňuje.

 

 

Kde - Čajovna Šamanka Hálkova 8, Praha 2
(prosím o včasnou rezervaci a platbu zálohy 200 Kč, doplatek na místě)

Cena - 1800 Kč
Rezervace: 
https://www.tiamatway.cz/objednani-terminu/

 

Zpět